İmam Hatip Okulları Kuruluş Haftası Etkinlikleri

23.10.2023 121

Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü eğitim kurumlarından İmam Hatip okullarının kuruluş yıldönümü programı etkinliği okulumuzda keyifli bir şekilde gerçekleştirildi. Okulumuz öğrencilerinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, okul müdürümüzün bu okulların tarihçesi ve önemine dair yaptığı anlamlı konuşması ve günün anlam ve önemine dair izlenen kısa videolar ile devam etti. "İmam Hatipli Kimdir?" sorusuna öğrencilerimizin verdiği yanıtlar sonrasında "imam hatipli olmak vefalı olmaktır" diyerek programımıza teşrif eden mezun öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz keyifli söyleşi ile programımız son buldu. Programda emeği geçen tüm öğretmen, öğrencilerimize ve vefalı mezunlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca kuruluşundan bugüne İmam Hatip okullarına her anlamda emek veren herkese teşekkür eder, vefat edenlere Allah'tan rahmet dileriz.

23-10-202323-10-202323-10-202323-10-2023