Mevlid-i Nebî Haftası Etkinlikleri Düzenlendi !

27.09.2023 146

ÇEDES Projesi kapsamında Mevlid-i Nebi haftasında "Hz. Peygamber'i anmaktan anlamaya"düsturuyla gelişen; Peygamberimizin örnekliğini ve insanlığa takdim ettiği değerleri anlamayı ve Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlamak amacıyla okulumuz öğrencileriyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Tuğba BOSTANCI rehberliğinde pano hazırlanmış olup öğrencilerimiz Peygamberimize hissettikleri duyguları küçük kalplere yazıp ifade edip salavat zinciri oluşturmuşlardır. Ayrıca Mevlid-i Nebi haftasının önemine vurgu için "Peygamberimi çok seviyorum" rozetlerini boyayarak yakalarına takıp sevgilerini göstermişlerdir. Rabbimiz bütün hayatımız boyunca Peygamber'imizin sünnetini yaşatmayı onu örnek almayı nasip etsin.

27-09-202327-09-202327-09-2023