Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Din ve fen ilimlerini özümseyerek, kültürel mirası değerlendiren geçmişinden kopmadan geleceği yorumlayabilen, çağdaş, sağlıklı, üreten, düşünen, bilimsel gelişmeleri takip edip, çağın problemlerine çözüm üreten nesiller yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa, milli ve manevi değerlerimize saygılı, bilgiye ihtiyaç duyan, problem çözme becerisine sahip, kişilikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.20 - 15:20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ve ARAPÇA
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 81
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Atletizim
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Erasmus için proje

WEB - https://esatpasaihl.meb.k12.tr

Adres - Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No 85 34704 Ataşehir/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:85 Ataşehir - İstanbul

Adres - Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No 85 34704 Ataşehir/İSTANBUL

Ulaşım Üsküdar´dan 11-E, 11-Ü ve 11-L numaralı Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Her üç otobüsten son durakta ininiz. Ayrıca minübüslerle de Üsküdar´dan okulumuza ulaşabilirsiniz. Kadıköy´den 10-E ve 20-E numaralı belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Merkez Camii Durağında inebilirsiniz. Ayrıca minübüslerle de Kadıköyden okulumuza ulaşabilirsiniz. Ümraniye´den Ümraniye Meydanın alt tarfında bulunan Göztepe Hastanesi-Ümraniye(Esatpaşa)minübüsleri ile.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5-10km