İSTANBUL / ATAŞEHİR - Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Esatpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi No85 34704 Ataşehir/İSTANBUL
Vizyon
Din ve fen ilimlerini özümseyerek, kültürel mirası değerlendiren geçmişinden kopmadan geleceği yorumlayabilen, çağdaş, sağlıklı, üreten, düşünen, bilimsel gelişmeleri takip edip, çağın problemlerine çözüm üreten nesiller yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa, milli ve manevi değerlerimize saygılı, bilgiye ihtiyaç duyan, problem çözme becerisine sahip, kişilikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Derslik :34<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tekli
8.40 - 15:45
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Üsküdar´dan 11-E, 11-Ü ve 11-L numaralı Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Her üç otobüsten son durakta ininiz. Ayrıca minübüslerle de Üsküdar´dan okulumuza ulaşabilirsiniz. Kadıköy´den 10-E ve 20-E numaralı belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Merkez Camii Durağında inebilirsiniz. Ayrıca minübüslerle de Kadıköyden okulumuza ulaşabilirsiniz. Ümraniye´den İGDAŞ binasının arkasından kalkan minübüslerle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:85 Ataşehir - İstanbul
5-10km